adezivi parchet, adeziv mocheta role, adeziv mocheta dale, adezivi tapet, adezivi pvc, adezivi pret, adezivi ploiesti
 
Adeziv F41 pentru mocheta dale

F41 este un adeziv fara solvent, cu inhibator de rugina recomandat in cazul instalarii dalelor de mocheta, din portofoliul producatorului englez F-Ball. Acest adeziv formeaza o pelicula de lipire care impiedica migrarea dalelor si permite lipiri si dezlipiri multiple, fara a fi afectat stratul suport.

Adeziv F3 pentru mocheta role

F3 este un adeziv acrilic pentru mocheta cu proprietati excelente si imediate de actiune al producatorului englez F-Ball. Poate fi utilizat pentru fixarea unei game foarte variata de mocheta, cu suport tip AB (action-back), iuta, pasla, latex, spuma de cauciuc, needlefelt s.a.

Adeziv F44 pentru pardoseli PVC

F44 este un adeziv acrilic, fara solventi al producatorului englez F-Ball. Acest produs prezinta o putere mare de aglutinare si se recomanda utilizarea sa pentru lipirea covorului pvc si a cauciucului.

F60 Adeziv de contact

F60 este un adeziv de contact, cu efect instant de aglutinare fiind recomandat in cazul montarii diferitelor tipuri de pardoseala pe scari sau trepte. Este produs in Marea Britanie de catre producatorul F-Ball.

Adeziv Neoprenic Forbo 233

Adeziv neoprenic, de contact, pentru orice tip de material(cauciuc, PVC, mocheta) pentru lipire pe verticala sau trepte (profile, plinte, ridicare pe perete, nas de treapa, etc). Forbo 23, asigura o legatura puternica intre material si stratul suport, conditia este ca acesta sa fie dur, pentru a evita smulgerea.

Adeziv tapet armat si borduri decorative

Acesta este un adeziv special pentru tapetele grele (peste 350 g/mp), a bordurilor de tapet si pentru marirea puterii de aderenta a adezivilor de tapet. Se poate utiliza pentru vinyl armat, material textil, PVC, tapet din fibra de sticla si tapet cu insertie metalica. Consumul normat: 250-300 g/mp.

Adeziv special tapet

Este un adeziv pasta special pentru toate tipurile de tapet produs in Germania. Adezivul este conceput a se aplica cu rolou si se pot utiliza instrumente de tapetat si perii, de asemenea prezinta o mare rezistenta la umiditate.

 
BAUFLOORING EXPERT SRL
powered by: zDesign
intrebari frecvente:
Str. Sticlarului nr.11, Ploiesti, Prahova,Romania | J29/2992/2007 | C.U.I.: RO22764718

Cont IBAN: RO77BACX0000000178370000 Banca UNICREDIT PLOIESTI